Back

Povestea Noastra

Misiunea si viziunea noastra.

Credem ca educatia pentru examenele importante in cariera trebuie sa inceapa cat mai devreme in viata copilului ca sa nu fie perceputa ca un efort deosebit, ci sa fie un proces natural de dezvoltare personala si profesionala.Cine suntem?

Victoria – Centru de Cursuri si Testari este o scoala creata pentru a-ti oferi sansa de a-ti construi un viitor. Organizam cursuri si testari ce te vor pregati pentru examene care iti asigura certificate recunoscute international, pasapoarte catre o cariera de succes in orice domeniu.

Ce facem?

Metoda moderna de predare cu accent pe interactiune, lucru in echipa si comunicare, in acelasi timp centrata pe valorile clasice ce pun baze solide, fixeaza cunostinte clare si bine formate, pe care se construieste performanta.

Ce inseamna?

Inseamna o echipa de profesori foarte bine pregatiti, atent selectionati, cu experienta in lucrul cu copiii si in pregatirea pentru examene, ce isi doresc sa faca invatamant temeinic si de calitate pentru a oferi cursantilor sansa de a-si construi un viitor.

Ce oferim?

Organizam cursuri si testari ce vor pregati cursantii pentru examene care asigura certificate recunoscute international, pasapoarte catre o cariera de succes in orice domeniu.

Echipa noastra

0

Predescu Iulia

Coordonator Departament Limbi straine
Membru Florea Andrei

Florea Andrei

Coordonator Departament IT