INTREBARI DES INTALNITE

Aici poti gasi raspunsul la toate intrebarile tale

ECDL

Inscrierea pentru elevi si studenti costa 137 RON, iar un examen costa 70 RON, deoarece sunt 6 examene totalul este 420 RON. Diploma costa 21 RON.
Un examen dureaza maxim 45 de minute.
Durata de obtinerea a diplomei variaza in functie de timpul pe care fiecare elev il poate acorda. Persoanele care au nevoie de diploma in timp scurt termina toate examenele in 4-6 saptamani, insa media este de 8 saptamani.
Exista cursuri pentru ECDL care se tin saptamanal. Cursul integral costa 120 RON iar un anumit curs costa 20 RON.
In medie dureaza 2 saptamani pana se elibereaza diploma ECDL dupa terminarea examenelor.
In incinta Colegiul National "Ion Luca Caragiale" Bucuresti.

Limbi straine

Cursul este impartit in doua module, ce urmaresc structura semestrelor scolare. Fiecare modul are 15 sedinte saptamanale. Cursurile de pregatire pentru examenele FCE si CAE din sesiunea iulie se continua in perioada iunie-iulie cu un modul intensiv de 8 sedinte, cu 2 sedinte/saptamana, ce consta in teste si simulari examen.
Toate materialele de curs sunt incluse in pretul cursului.
Taxele se achita in fiecare modul, in numerar sau online, pana la data limita anuntata.
Centrul Victoria este organizator de examene Cambridge si ECDL, care se sustin la sediul Centrului nostru, in conditiile impuse de partenerii nostri-British Council si ECDL Romania. De asemenea, facem inscrieri block pentru examenele Goethe Zertifikat, organizate de Institutul Goethe.
Diplomele Cambridge, ECDL si Goethe Zertifikat echivaleaza examenele de admitere la clasele V cu regim intensiv de studiu al limbilor engleze si germane, de admitere la clasele IX cu regim bilingv sau intensiv al limbilor engleze si germane, precum si competentele lingvistice si digitale din cadrul examenului de Bacalaureat.
Aceste certificate sunt valabile pe termen nelimitat.

Nu ai gasit intrebarea pe care o cautai?